Pris


Den månedlige pension udgør kr. 3.000,-. pr. måned. Beløbet skal være indbetalt den 1. i måneden og der betales forud.

Vi udfærdiger naturligvis en kontrakt. Hestepasset skal lovgivningsmæssigt opbevares hvor hesten er, derfor lægges det i den dertil indrettede mappe som opbevares på forsvarlig vis og hvor du altid kan komme til det.

Som pensionær på Kildebakken forventer jeg, at du vil være med til at værne om vores unikke og fælles værested for mange dejlige heste og mennesker. Du er som pensionær på Kildebakken også ansvarlig for at være en del af det gode sammenhold med godt humør og en positiv indstilling til at være på Kildebakken.

Pearl Balling Schultz

Januar 2024

Til din hest

Mugning:

Alle har en mugedag ca. 2 gange i løbet af en måned og det planlægges af dig selv. Vi har en kalender ved  indgangen til rytterstuen som er delt op i perioder og du vælger selv de dage der passer dig. Kildebakken har godkendt mødding som tømmes så snart den er fuld. (vinter hver 14 dag ca - sommer 1 gang om måneden)

Stald forhold:

Hestene går opdelt på vallak og hoppefold - i løsdrift hvor bunden er træpiller som suger godt. Vi har ikke heste opstaldet fast på boks. (Her er 5 bokse som bruges til at svede af i. Sadle op i, samt ved sygdom). Jordfoldene er med træhegn - lysmaster. Drænede og belagt med stenmel og knust beton, så hestene kan stå mudderfrit. Der muges hver dag. Der er 4 frostfrie vandkopper og adgang til sliksten.

Al fodring med grovfoder sørger Kildebakken for. (Ikke noget med fodervagter her)

Sommer/vinter:

Om sommeren går hestene på græs om natten og jordfold i dagtimerne. På jordfolden gives der hø/wrap midt på dagen. ( så der er noget at pille i)
Om vinteren går hestene på jordfold, og der fodres med kvalitetswrap tre gange dagligt. (to hovedmåltider morgen og aften og en snack midt på eftermiddagen)

Tilskud:Der er fri adgang til Müsli - Icelandic Power fra Dodson and Horrel samt Lucerne . Der er ligeledes fri adgang til mineraler/vitaminer (Horse Lux multivit - 80% organsisk) fodervejledning hænger i stalden)

Til dig

Som rytter har du adgang til:

Din ridehjelm, sadel og trense opbevares i tørt og aflåst sadelrum så dit udstyr ikke forfalder.Ryttertoilet med adgang til varmt vand.

Stor lys rytterstue med varme på om vinteren (varmepumpe) Kop med dit navn på. Fri adgang til the, NesCafé samt Nepressomaskine med mælkeskummer -   Vi sørger for at der er fyldt op og, at der er  mælk i køleskabet. (Vi er glade for søde sager så der er tit kager på bordet)

Fri adgang til at låne "Riders Notebook" som Kildebakken abonnerer på.

I den opvarmede rytterstue er der tre slagbænke med plads til opbevaring af dine støvler samt ridetøj/heldragt.

I vores nedlagte og opgraderede kostald har vi to af stedets bokse samt hver har en reol med 5 hylder til opbevaring af  stigler, dækken mv.

Grimen til din hest har også sin egen faste plads.