Velkommen til Stald Kildebakken

Stald Kildebakken er privat opstalding for islændere der er udtaget fra konsum. Vi passer din hest og du har få pligter. Alle heste går i løsdrift fordelt  på hoppe og vallak folde på 13 tønder land eller ca. 73.000 m2.

 

Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden

Faciliteter

Lækre faciliteter står til rådighed herunder en veldrænet  20 x 40m ridebane med 4 lysmaster. En ovalbane på 200 meter med lys samt 1 rotunde. Gode løsdriftstalde og bokse. Forholdene for de to benede er også helt i top med opvarmet (varmepumpe) lækker rytterstue, opvarmet sadelrum og gode toiletforhold. Alt sammen forhold som er med til at gøre dine rideoplevelser og tiden sammen med de andre på Kildebakken til plus tid for alle...

Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden

Opstaldning

Kildebakken mangler stort set kun et ridehus og det får vi desværre aldrig lov til at etablere på vores skønne jorde... Så nu da du har besluttet, at du ikke behøver det i din hverdag tilbyder Kildebakken dig og din hest optimale forhold.. Vi sætter pris på det nære, sjove, hyggelige, saglige, lærerige og det ansvarsfulde i forbindelse med vores sociale samvær. Vi nyder de dejlige skove (Selskov og Grib Skov), suveræne folde, ridebane, ovalbane, rotunden, springmateriale, flere løsdriftstalde, 5 bokse samt de skønne væresteder som er forbundet med at være opstaldet på Stald Kildebakken.

 

Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden

Aktivtiter

Som det ses på billedet er vi meget aktive på Kildebakken .:-)......

Undervisning

Som en del af aktivitetsprogrammet på Kildebakken er her mulighed for at få skærpet sine ridekundskaber da Kildebakken tilbyder undervisning af forskellige undervisere. Egen underviser er også velkommen. 

I Iøbet af året afholder vi flere sociale arrangementer for de personer som er tilknyttet Stald Kildebakken. Hvert år grundlovsdag har vi en tradition med fællestur, hvor der efter en skøn tur i Selskov sluttes af med en dejlig frokost.

Kildebakken Cup er en anden stor årlig begivenhed (første lørdag i september) - . Det er din årlige mulighed for at starte stævne på hjemmebane.  Vi har ligeledes et årligt  Tølt i harmoni arrangement/dag. (søndag midt i april)

Kildebakken hyrer også undervisere til at komme og undervise i teori. Vi synes det er hyggeligt at samle vores ryttere her og lære sammen som en del af det sociale samvær.  Vi har ligeledes rytter/staldmøder 1 til  2 gange årligt hvor der orienteres om løst og fast.

Stald Kildebakken

Stald Kildebakken har fungeret som hestepension siden 1994.

Find os her

Kontakt os